Vacature medewerker Social Media Officer (m/v)

De OSF is hét landelijke politieke platform voor onafhankelijke regionale en lokale partijen. Onze leden zijn provinciale partijen, die grotendeels de onafhankelijk lokale partijen als achterban hebben. Waar nu een flink aantal lokale partijen al aangesloten zijn bij ons provinciale leden, denken wij dat ook veel (nog) niet aangesloten lokale partijen hier baat bij zouden hebben.

Op het gebied van de uitvoering van de communicatie voor de OSF als geheel en voor onze platformleden in het bijzonder willen wij ons versterken door het aanstellen van:

Een medewerker Social Media Officer (m/v)
Voor 10 uur per week op contractbasis (geen dienstverband) voor
1 jaar, vergoeding in overleg.

Als medewerker sociale media mag jij onder andere aan het werk met de groei van onze naamsbekendheid, het schrijven / redigeren van sterke teksten en beheer van de sociale media. Je werk speelt zich grotendeels online af, maar ook offline liggen er mooie uitdagingen op je te wachten.
Je krijgt in deze functie de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe technieken toe te passen om zo onze positie in de markt verder te versterken.

De communicator kan zelfstandig:

  • schrijven / redigeren van teksten voor de website, sociale media en andere kanalen
  • ondersteunen van de naamsbekendheid
  • onze sociale mediakanalen beheren

De functionaris:
  • beschikt over hbo werk- en denkniveau
  • kan zich inleven in onze doelgroep
  • beheerst de Nederlandse taal uitmuntend in woord en geschrift
  • heeft ruime ervaring met sociale media en andere (online) communicatiekanalen

Kennis van de Friese taal is geen voorwaarde, maar wel zeer welkom.

Denk je dat bovenstaande beschrijving bij jou past, stuur dan een korte motivatie met CV naar info@osf.nl ter attentie van onze voorzitter Durk Stoker.