Nieuwe Burgemeester Groningen van lokale partij!

Lokale partijen zijn in veel gemeenteraden succesvol, maar slechts 3 procent van de burgemeesters is lid van een lokale partij in Nederland. In de Provincie Groningen is dat percentage nul procent, voor zover Stadspartij voor Stad en Ommeland kan nagaan. En dat is vreemd nu veel gemeenten soms wel twee of meer lokale partijen in de gemeenteraad kennen in de Provincie Groningen. Volgens Stadspartij voor Stad en Ommeland is het tijd voor verandering. Om te beginnen in de nieuwe gemeente Groningen. Nu Peter den Oudsten vertrekt is de tijd rijp voor een andere burgemeester, i.p.v. de eeuwige PVDA burgemeester.

‘Binnen lokale partijen lopen genoeg goede wethouders rond die ambities hebben om een grote gemeente zoals Groningen mee te helpen besturen.’

‘Stadspartij voor Stad en Ommeland daagt mensen uit die niet lid zijn van een landelijke partij om ook serieus te solliciteren.’ ‘Zelf zullen wij natuurlijk ook actief kandidaten benaderen uit ons brede netwerk ervaren bestuurders’ besluit Amrut Sijbolts.

Locomotie Aboneer je nu!

Blijf ook op de hoogte van de ontwikkelingen van de onafhankelijke politiek.
Abonneer je nu en ontvang Locomotie levenslang gratis in de bus.