OSF vrijwel overal vertegenwoordigd

Verkiezingen Provinciale Staten

De Onafhankelijke SenaatsFractie (OSF) is een platform van onafhankelijke politieke partijen. Die provinciale partijen werken samen in de OSF, delen ervaringen en werken samen aan de toekomst van de onafhankelijke politiek in Nederland. Daarnaast is de OSF vertegenwoordigd in de Eerste Kamer.

Op 20 maart doen de volgende leden van de OSF mee aan de verkiezingen:
- Ouderen Partij Noord-Holland
- Lokale Partijen Zuid-Holland
- Partij voor Zeeland
- U26 gemeenten (Utrecht)
- Lokaal Brabant
- Lokaal-Limburg
- Lokale Partijen Gelderland
- Sterk Lokaal (Drenthe)
- Groninger Belang
- Fryske Nasjonale Partij
- Provinciaal Belang Friesland

De leden van het platform OSF voeren zelfstandig campagne in hun provincie en gezamenlijk campagne via de landelijke radio en tv (zendtijd politieke partijen) en via de regionale rtv zenders.

De onafhankelijke politiek speelt een steeds belangrijkere rol in Nederland. Bij de laatste verkiezingen voor de gemeenteraden stemde liefst 34% van de kiezers op een lokale partij. De OSF probeert dit te vertalen richting de provincies. Omdat de leden van de provinciale staten de leden van de Eerste Kamer kiezen hoop de OSF ook hier een belangrijkere stem te verkrijgen.

OSF
De OSF is opgericht op 22 maart 1999 en is sindsdien vertegenwoordigd in de Eerste Kamer. Momenteel heeft de OSF één zetel in de Senaat.

De OSF werkt met bezieling aan de toekomst van Nederland. Wij geven ruimte aan ingenieuze oplossingen voor de economische, technologische en maatschappelijke problemen van ons land. In onze visie willen wij de rol van de overheid aanpassen aan de veranderende samenleving. In een overheid die vooral voorwaarden schept en voor het overige voldoende ruimte biedt aan burgers.

Locomotie Aboneer je nu!

Blijf ook op de hoogte van de ontwikkelingen van de onafhankelijke politiek.
Abonneer je nu en ontvang Locomotie levenslang gratis in de bus.