Programma’s onafhankelijke politiek

Vanaf vandaag op osf.nl

De Onafhankelijke SenaatsFractie (OSF) is een platform (samenwerkingsverband) van onafhankelijke provinciale partijen. De partijen blijven autonoom en onafhankelijk, maar ook met elkaar verbonden. Bij de komende statenverkiezingen neemt in 10 provincies een bij ons aangesloten provinciale onafhankelijke politieke groepering deel.


OSF
De Onafhankelijke SenaatsFractie is opgericht op 22 maart 1999 en is sindsdien vertegenwoordigd in de Eerste Kamer. Momenteel heeft de OSF een zetel in de Senaat. Sinds mei 2011 is prof. dr. C.A. de Lange senator namens de OSF. In maart wordt de lijsttrekker voor de komende zittingsperiode van de Eerste Kamer bekendgemaakt.

De OSF staat voor het scheppen van betere voorwaarden voor het functioneren van Provinciale Politieke Groeperingen (PPG’s) en de democratisering van de politieke cultuur en structuur, het uitdragen van de gedachte dat het besturen van gemeenten en provincies geschiedt door onafhankelijke lokale en regionale politieke groeperingen (en niet door afdelingen van landelijke politieke partijen).

Locomotie Aboneer je nu!

Blijf ook op de hoogte van de ontwikkelingen van de onafhankelijke politiek.
Abonneer je nu en ontvang Locomotie levenslang gratis in de bus.